Behandlingar

Behandlingar vi erbjuder

Vi erbjuder spabehandlingar såsom massage, ansiktsbehandling, vaxning, IR-bastu, andullationsmassage, behandlingar för barn, familj och gravida. Vi har även zonterapi, mediyoga och meditation.

Boka via sms på tel 0703645529 eller mail milstenenspa@hotmail.com. Sms läser vi flera gånger om dagen, mail morgon o kväll. För snabbast svar smsa oss!

Då vi är i behandlingar mestadels av dagarna hinner vi inte omgående svara, så vi är tacksamma för förståelsen för detta.

Välkommen att läsa mer om de vilka tjänsterna vi erbjuder under respektive flik.

(Populära förslag att kolla in)
Massage- och andullationsmassage
Våra paket för två
Gruppbehandlingar/möhippor/svensexor

Adress:  Östergatan 24

Vi lägger på 10 % på priset på behandlingar som startar efter kl 19 på vardagar, efter kl 16 på lördagar samt hela söndagen. Det är för personalen kostar mer dessa tider och att vi har så pressade priser övriga tider.


Att tänka på när du bokar en tid

Säg till redan vi bokningstillfället om du tar några mediciner, är gravid eller lider av hjärt- kärl sjukdomar. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan.

Har du fått presentkort eller köpt klippkort, ska du tala om detta direkt i första mailet eller smset, samt skriva kod/nummer som står på det. Skriv även om det kommer från oss Milstenen spa & massage eller är via en av våra partners som vi är leverantör av spa-upplevelser för. I första hand maila förfrågan till oss, skriv direkt vilken eller vilka behandlingar du är intresserad av, och vad det står för kur på kortet, samt längd på behandlingen du önskar boka. Te x 30 min klassisk ryggmassage. Vidare behöver vi 2-3 datum samt mellan vilka tider du/ni kan komma. Läs om våra öppettider innan.

Hjärtligt välkommen!

Tänk på att informera oss om du:

  • är gravid
  • har någon infektion eller feber
  • övriga sjukdomstillstånd
  • har munsår