Köpa presentkort

Hur du köper ett presentkort hos Milstenen spa

Hos oss kan du köpa ett presentkort på plats på Östergatan 24.

Eller så kan du maila eller smsa vad du önskar ska stå på presentkortet så postar vi det. Vi behöver namnet som ska stå på kortet samt vilken behandling eller summa du ville ha på kortet, om det ska täcka även lördagar eller bara vardagar.

Till kuvertet behöver vi ditt för och efternamn samt din adress. Ska det direkt rill den du vill ge det så naturligtvis dennes uppgifter,

Sedan skriver vi kortet och kuvertet, tar bild på det och smsar bilden så du kan se att allt stämmer samt swishnummer som du ska betala till, till ditt telefon nummer. När du swishat summan + 25 kr till portot till oss tag bild på gröna kvittot och sms till 0703645529 så postar vi det.

Öppet vardagar ca 11.30-18,00 Lör ca 10-16

Om du vill komma in till oss så är det bäst att du smsar innan och kollar så vi kan hjälpa dig just då. Skriv då ungefär när du vill komma så vi kan se så receptionen är bemannad så vi kan hjälpa dig med ditt inköp av presentkort på plats eftersom vi ofta är uttagna i behandlingar.

Presentkorten gäller 1 år om inget annat anges vid köpet.

Vårt telefon nummer är 0703645529. För att få swishnumret skicka sms till detta telefon nummer så skickar vi swishnumret.

Varmt Välkomna!

Har du fått ett presentkort som ej är köpt hos oss utan  från t ex Upplevlese, Smartbox, Greatdays, Happy days, Go Dream eller annan aktör så smsa oss exakt vilken behandling och  längd den avser samt minst ett par datum och tider du kan komma samt presentkortsnummer och smsa oss på 0703645529, Öppettider osv hittar du här på vår hemsida.

Välkomna