Köpa presentkort

Hur du köper ett presentkort hos Milstenen spa

Hos oss kan du inhandla ett presentkort till någon du tycker om via inköp på plats hos Milstenen, eller en annan väg, den via hemskickandet till personen som skall få presentkortet, eller dig, via mejl, där presentkortet tillsammans med en broschyr ingår i kuvertet. Det sistnämnda har dock porto på 20 riksdaler. Om du etc bor i utlandet har vi även en möjlighet att fotografera ett redan skrivet presentkort som presentkortsmottagaren sedan får visa vid ankomsten på plats.

När man köper ett presentkort hos oss får man välja om man vill köpa presentkortet där en specifik behandling står inskrivet (dock kan mottagaren av presentkortet byta behandling om han/hon vill det till en behandling inom en snarlik prisklass) eller på en valfri summa där mottagaren av presentkortet sedan får välja vilken behandlingen han/hon vill ha.

Populära behandlingar som oftast köps är: Massage där allt från 30 och 45 min rygg- och nackmassage, till helkroppsmassage som varar 60 min till 1,25h ingår.

Spabehandlingar för två där två kan komma samtidigt till en helt avskiljd spaavdelning bara dom får ta del av under hela vistelsen hos oss. Här finns det paket som innehåller allt från IR-bastu, Jacuzzibad, relaxtid och massage m.m att välja på.

Öppet vardagar ca 11.30-18,00

Lör ca 10-16

Ibland kan hända att vi öppnar o stänger tidigare eller senare så smsa oss innan du kommet så du är säker på att det är öppet.

Varmt Välkomna!