Spabehandlingar

Spabehandlingar

Spa - blommor, handduk, ljusVälj en av våra många sköna spabehandlingar här nedan.

I vilken ordning de olika momenten i din/er behandling utförs kan variera beroende på hur vi kan boka in just din behandling i mån av plats i rum och vilken terapeut som ska utföra behandlingen.

 

Nyhet! Måbrakuren

Behandlingen startar med Infraröd bastu 25 min, läkande för muskler och organ och förbränner 600 kalorier på 20 min. Känns inte alls vart som i vanlig bastu utan jätteskönt o avslappnande. Efter bastun duschar du 5 min och sist följer en 30 min klassisk medeldjup ryggmassage. Fantastiskt läkande för en trött och lite utarbetad kropp.

Pris vardagar 590 kr   Lördagar 670 kr

Variant med 45 min massage vardagar 650 kr

Variant med 60 min helkroppsmassage vardagar 850 kr

Variant med 70 min helkropp vardagar 990 kr


Fibrokuren 1,5 tim

För dig med smärta i kroppen eller om du bara vill slappna av…..

Behandlingen startar med Infraröd bastu 30 min, läkande för muskler och organ och förbränner 600 kalorier på 30 min. Känns inte alls vart som i vanlig bastu utan jätteskönt o avslappnande. Efter bastun sjunker du ner i ett skönt bad 15 min i träbadkar. Sist en avslappnade taktil massage 45 min.1 tim 30 min.

Pris 850 kr, vardagar.


IR-deluxe

Helt underbar behandling med doft av cederträd, varmt bad och underbar massage…

Hela behandlingen är i ett och samma rum, där du är den enda gästen. Du sitter först i den annorlunda o mycket behagliga värmen i IR-bastun en stund. Efter bastubadet som är läkande och utrensande sjunker du ner i  träbadkar.  Sist får du slappna av i en skön halvkropps massage.

IR bastu 15 min, Stilla bad i trätunna 15 min och massage 30 min. Ingår ett glas cider till badet.
Tid 65 min

Vardagar 700 kr
Lördagar 790 kr


Halvdag på spa deluxe  4 tim

En halvdag i  lyx …!!

Du får sjunka ner i ett varmt bad i ett underbart träbadkar 30 min. Vi häller i det fantastiska badolja du själv väljer från Kerstin Florian. Medan du ligger i badet skrubbar vi din rygg med en skrubbvante.

Efter det följer en  Aroma helkroppsmassage 85 min, Ansiktsbehandling 60 min och Relax 30  min med ost o kex och vi bjuder dig på ett glas vitt vin eller alkoholfri cider. Efter det får du  Änglafötter 30 min.

Ordningen behöver inte vara exkat som det står här utan vi bokar som det går i kalendern just då.

Vill du ha vin så är det viktigt att tala om det vid bokningen.

Total tid: 4 h.

Vardagar 2400 kr
Lördagar 2600 kr
Söndagar 2850 kr


Bad & massage

Avslappnande stilla kurbad i ett underbart träbadkar. Under tiden du badar gör vi en liten ansiktsrengöring o lägger ansiktsmask. Du ligger i masken o njuter av ditt stilla bad o sista minuterna i badet får du ansiktsmassage i lavendelolja. Efter badet följer en rygg- och nackmassage. Fantastiskt skön och avslappnande stund!
60 min

Vardagar 720 kr
Lördagar 790 kr

Du hittar även spabads-erbjudanden utan massage här: Spabad


Mjukis

En helt underbar spa-behandling, du lägger dig på britsen och vi skrubbar först hela din kropp noga med TM-minerla body peeling från Kerstin Florian.

Efter att vi tagit bort all torr hud så sjunker du ner i ett varmt skumbad i träbadkaret och får en ansiktsrengöring med ansiktsmask o massage..ljuvligt! Efter badet kliver du upp och torkar dig och lägger dig på britsen igen. När du lagt dig kommer en av våra duktiga massörer in och ger dig en ryggmassage och smörjer in resten av din kropp i härlig lotion.

En mjukgörande helkroppspeeling följt av ett bad, rygg- och nackmassage.

(Skrubben känns väldigt skön mot huden och lite som att bli kliad!)
1h 15 min,

Vardagar 850 kr
Lördagar 950 kr


Len hud

En mjukgörande helkroppspeeling följt av ett bad med ansiktsmask och ansiktsmassage.
60 min

Vardagar endast 700 :-
Lördagar 790 :-


Kroppsskrubb

KAMOMILL ELLER SALT SKRUBB

En ordentlig helkroppspeeling, vi skrubbar först med peelingen sedan med skrubbvante så du blir av med alla döda hudceller och torr hud. Avslutas med varm dusch och du smörjer in dig med lotion sist.
30 min

Vardagar 550 kr
Lördagar 570 kr


Kamomillkuren 90 min

En mjukgörande helkroppspeeling med Chamomill boody scrub, en krämig och väldoftande peeling med kamomill och finpolerande pimpstenskorn tar varsamt bort den torra huden på hudytan.

Efter följer ett skönt bad med Chamomille Shower gel/bath en mild kroppsrengöring innehåller aloe vera samt ringbloms- och kamomillextrakt som hjälper huden att bevara dess fuktbalans. Vi häller även i och en skopa Mineral wellnes soak. Dessa handskördade kristaller tar badet till en högre nivå då de är renande, återmineraliserande och verkar avslappnande för muskler. Innehåller en perfekt, unik balans med över 60 essentiella mineraler och spårämnen för att återfukta på djupet, utrensa och balansera kroppen. En hälsoupplevelse för hela kroppen, medan du ligger i badet får du en skön ansiktsrengöring och ansiktsmask.

Sist en skön helkropps­massage med neutral eller Kamolillolja.
1h 30 min

Vardagar 1050 kr
Lördagar 1250 kr
Söndagar 1350 kr


Chocolat dream

Helkropps chokladpeeling följt av ett bad i chokladskum. Under tiden du ligger i badet får du en behaglig mild ansiktsrengöring och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage i varm chokladolja.
1h 30 min

Vardagar 1050 kr
Lördagar 1250 kr
Söndagar 1350 kr


Bubbelbad harmoni

Jacuzzibad följt av rygg och nackmassage. Relax 30 min.
1 pers, 1 h 30 min

Endast vardagar 780 kr


Bubbelbad total harmoni

Fotbad, fotpeeling med fotmassage följt av ett skönt jacuzzibad, därefter en helkroppsmassage.
1 pers, 2 tim,

Endast vardagar 1290 kr


Bubbelbad ansiktsharmoni deluxe

Helkroppspeeling följt ett skönt jacuzzibad därefter en helkroppsmassage och efter det  får ansiktet en skön, lätt behandling.
Sist ca 20 min relax. 1 pers, 2h 30 min

Endast vardagar 1780 kr


IR-kuren

Bastubad 30 min, stilla bad i träbadkar 30 min, rygg- och nackmassage 30 min, relax med ost o kex samt ett glas cider 30 min.
Priset gäller som singelbehandling, kommer ni två eller fler titta på Duo el gruppbehandlingar.
1 pers 2 tim

Vardagar 890 kr
Lördagar 970 kr


Halvdag på spa

Denna optimala behandling för den som vill ha det lilla extra. i denna sköna behandling pysslar vi om dig en halv dag och ser till att du mår som en prins/prinsessa.

30 min i infraröd bastu, 30 min bad, 60 min helkroppsmassage, 30 min relax med en liten ostbricka och alkoholfri cider. Halvdagen avslutas med en 60 min klassisk ansiktsbehandling utan portömning.
1 pers 3,5 tim

Vardagar 1890 kr
Lördagar 2100 kr
Söndag 2900 kr


Nyhet!   All inclusive Deluxe  4,5 tim

En extra lyxig behandling …!!

Bastubad 30 min, jacuzzibad 30 min, Helkroppsmassage 85 min, Ansiktsbehandling 60 min, Änglafötter 30 min och Relax 30  min med lätt måltid och vi bjuder dig på ett glas vitt vin. Du har både bastun och jacuzzin för dig själv.  Total tid: 4,5 h.

Pris 2400 kr.  Detta pris gäller endast när man gör behandlingen för en person.

Lördagar 2500 kr


After work

Ryggmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage, 50 min
Vardagar 570:-
Lördagar 650 :-

Helkroppsharmoni

Helkroppsmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage, 1 h 20 min
Vardagar endast 880 :-
Lördagar 900 :-

Nyhet! Anti cellulitkuren 1,5 tim med Ingefära

Du startar kuren med IR-bastu 30 min som förbränner 600 kalorier. Efter det sjunker du ner i ett varmt och skönt kurbad med vildblommor som är utrensande, hjälper dig att rensa ut ännu mer av slaggprodukterna i kroppen. Under tiden du badar gör vi en ansiktsrengöring och lägger ansiktsmask som du sedan har under tiden du badar. Vi avslutar kuren med en koppningsmassage med ingefära olja från Kerstin Florian och kraftfullare massage på t ex benen vilket hjälper till att fördela fett samt verkar lymfdränerande , medan resten av kroppen få en avslappningsmassage. 1 tim 30 min.

Pris 1000 kr


Är du gravid eller tar medicin?

Behandling i Ir-bastu (och djupa massager) bör undvikas om du:¨

  • har implantat i t ex leder (gäller ej massage)
  • vid hjärtsjukdom
  • vid pågående cancerbehandling
  • vid graviditet, värmen kan ge obehag (massage går bra efter tredje graviditets månaden)
  • vid akut infektion i kroppen