Friskvård via Epassi eller annat, läs här:

Vi har varit godkända för friskvård nu i 20 år, så här funkar Epassi, eller betala och få kvitto med ditt namn och personnummer på att lämna till din arbetsplats eller om ni har via Bennity eller annat!

Ska du boka en tid via Epassi? Först kan du hitta appen på din telefon, betala in hela summan som du har att använda hitta oss Milstenen spa i appen och ändra summan som kanske redan står där till vad du önskar. Kan vara att du vill få ett klippkort av oss som du kan använda upp till ett år.  När du betalat in via Epassi så skickar du ett sms till oss så vi kan se mailet vi fått från epassi så vi kan skriva ett klippkort till dig. Sedan ä det bara till att välja en av våra massager och boka in sig. Maila i första hand bokningsförfrågan, smsa oss annars.

Massage på arbetsplatsen:

Vi kan komma ut till er om ni så önskar, enl överenskommelse.

..eller kom till oss när det passar er. Har ni friskvård via Bennify, Epassi eller något annat så kan ni boka hos oss. Eller så fakturerar vi er direkt eller ger er kvitto efter varje massage.

Fler och fler företag anlitar egen massör som kommer till företaget och ger personalen massage på arbetstid. I många fall har detta lett till färre sjukskrivningar, friskare, gladare och positivare medarbetare. Det finns olika alternativ att välja mellan för dig som företagare.

Hur ofta vi kommer till er arbetsplats beror bland annat på antalet personer som önskar massage samt vad ledningen på företaget anser vara rimligt.