Spabehandlingar

Spabehandlingar

Spa - blommor, handduk, ljus. Produkter som används till spabehandlingar.Välj en av våra många sköna spabehandlingar här nedan.

I vilken ordning de olika momenten i din/er behandling utförs kan variera beroende på hur vi kan boka in just din behandling i mån av plats i rum och vilken terapeut som ska utföra behandlingen.

Vill du se hur det ser ut i vårt spa? Vi har en film  på fliken Välkommen, så kika på den.

För att få eventuellt erbjudandepris du sett på vår flik Erbjudande, måste du tala om det direkt när du skriver och vill boka tid! 

Nyhet! Andullationskuren

Andullation är mycket läkande vibrationer kombinerat med infraröd värme som jobbar på cellnivå. Känns mycket avslappnande och skönt att ligga i och är perfekt att ta innan sin klassiska massage.

15 min Andu + klassisk massage 30 min endast 580 kr

Måbrakuren

Behandlingen startar med Infraröd bastu 25 min, läkande för muskler och organ och förbränner 600 kalorier på 30 min. Känns inte alls vart som i vanlig bastu utan jätteskönt o avslappnande. Efter bastun duschar du 5 min och sist följer en 30 min klassisk medeldjup ryggmassage. Fantastiskt läkande för en trött och lite utarbetad kropp. Endast vardagar.

Pris vardagar  med 30 min ryggmassage 660 kr

Variant med 45 min massage vardagar 880 kr

Variant med 55 min helkroppsmassage vardagar 920 kr

Fibrokuren 1,5 tim

För dig med smärta i kroppen eller om du bara vill slappna av…..
 
Behandlingen startar med Infraröd bastu 25 min, läkande för muskler och organ och förbränner 600 kalorier på 30 min. Känns inte alls lika varmt som i vanlig bastu utan jätteskönt o avslappnande. Efter bastun sjunker du ner i det sköna vattnet i vårt träbadkar 15 min. Sist en avslappnade taktil massage 45 min.1 tim 30 min. Lätt massage.

Pris 1140 kr, vardagar. Endast vardagar


IR-deluxe

Helt underbar behandling, varmt bad och underbar massage…

Hela behandlingen är i ett och samma rum, där du är den enda gästen. Du sitter först i den annorlunda o mycket behagliga värmen i IR-bastun en stund. Efter bastubadet som är läkande och utrensande sjunker du ner i  träbadkar.  Sist får du slappna av i en skön rygg eller halvkropps massage.

IR bastu 15 min, Stilla bad i trätunna 15 min och massage 25 min. Ingår ett glas cider till badet.
Tid 60 min

Vardagar 990 kr
Lördagar 1210 kr


Halvdag på spa deluxe  4 tim

En halvdag i  lyx …!!

Du får sjunka ner i ett varmt bad i ett underbart träbadkar 35 min. Vi häller i det fantastiska badolja väljer från Kanu Nature eller badsalt. Medan du ligger i badet kan du skrubba din kropp med en skrubbvante.

Efter det följer en  Aroma helkroppsmassage 75 min, Ansiktsbehandling 45 min och Relax 30  min med ost o kex och vi bjuder dig på ett alkoholfri cider. Efter det får du  Änglafötter 35 min.

Ordningen behöver inte vara exakt som det står här utan vi bokar som det går i kalendern just då.

Total tid: 4 h.

Vardagar 2990 kr
Lördagar 3600 kr


Bad & massage

Avslappnande stilla kurbad i ett underbart träbadkar 25 min . Efter badet följer en rygg- och nackmassage 25 min . Fantastiskt skön och avslappnande stund! Obs denna är för en person. Vill du ha för två jika under fliken Spabehandlingar för två.
Tot 60 min

Vardagar 790 kr
Lördagar 1010 kr

Du hittar även bad utan massage här: Spabad


Mjukis

En helt underbar spa-behandling, du lägger dig på britsen och vi skrubbar först hela din kropp noga med en skön skrubb från Kanu med salt, helt underbar doft av grönt te, helt ekologiska produkter

Efter att vi tagit bort all torr hud så sjunker du ner i ett varmt skumbad i träbadkaret och får en ansiktsmask..ljuvligt! Efter badet kliver du upp och torkar dig och lägger dig på britsen igen. När du lagt dig kommer en av våra duktiga massörer in och ger dig en ryggmassage.

En mjukgörande helkroppspeeling följt av ett bad, rygg- och nackmassage.

(Skrubben känns väldigt skön mot huden och lite som att bli kliad och masserad samtidigt!)
65 min,

Vardagar 950 kr
Lördagar 1190 kr


Len hud

En mjukgörande helkroppspeeling följt av ett bad.
55 min

Vardagar endast 790 :-
Lördagar 990 :-


Kroppsskrubb

En ordentlig helkroppspeeling, vi skrubbar först med peelingen sedan med skrubbvante så du blir av med alla döda hudceller och torr hud. Avslutas med varm dusch och du smörjer in dig med lotion sist.
Tot 30 min

Vardagar 590 kr


Ekokuren 80 min

En helt underbar behandling, du lägger dig på britsen och vi skrubbar först hela din kropp noga med en skön skrubb från Kanu med salt och grönt te , helt underbara doft och helt ekologiska produkter

Efter följer ett skönt bad med härligt badsalt som hjälper huden att bevara dess fuktbalans och verkar avslappnande för muskler. En hälsoupplevelse för hela kroppen.

Sist en skön helkropps­massage med ekologisk Grön te olja. Skrubb ca 20-25 min, bad ca 10-15 min, Aroma helkroppsmassage (lättare massage) ca 45-50 min. Tiden kan variera något per station.

Tot tid 1h 20 min

Vardagar 1190 kr
Lördagar 1390 kr


Chocolat dream 80 min

Helkropps chokladpeeling följt av ett bad i träbadkaret. Under tiden du ligger i badet får du en behaglig mild ansiktsrengöring och ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage i varm chokladolja.
1h 20 min

Skrubb ca 20-25 min, bad ca 10-15 min, Aroma helkroppsmassage (lättare massage) ca 45-50 min. Tiden kan variera något per station.

Tot tid 1h 20 min

Vardagar 1190 kr
Lördagar 1390 kr


IR-kuren

IR-bastu 25 min, stilla bad i träbadkar 30 min, rygg- och nackmassage 25 min, relax med ost o kex samt ett glas cider 30 min.
Priset gäller som singelbehandling, kommer ni två eller fler titta på Duo el gruppbehandlingar.
1 pers 2 tim

Vardagar 1090 kr
Lördagar 1590 kr


Halvdag på spa

Denna optimala behandling för den som vill ha det lilla extra. i denna sköna behandling pysslar vi om dig en halv dag och ser till att du mår som en prins/prinsessa.

30 min i infraröd bastu, 35 min bad, 50 min helkroppsmassage, 30 min relax med en liten ostbricka och alkoholfri cider. Halvdagen avslutas med en 50 min klassisk ansiktsbehandling utan portömning. (ordningen kan bli på annat sätt beror på hur vi kan boka in det)
1 pers 3,5 tim

Vardagar 2600 kr
Lördagar 2900 kr
Söndag 3700 kr


After work

Ryggmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage, 50 min
Vardagar 790:-
Lördagar 890 :-

Helkroppsharmoni

Helkroppsmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage, 1 h 10 min
Vardagar endast 990 :-
Lördagar 1250 :-

Badkläder:

Vad gäller badkläder så behöver ni inte ha det hos oss eftersom ni är ensamma i rummet medan ni bastar och badar om ni är en eller två personer i rummet. Gäller inte om det är grupp samt två personer förutom du om vi gör växelvis bad o massage i träbadkaret i Deluxe duo behandlingarna.

Om ni ska använda badkläder, tag egen plastpåse med er att lägga dem i. Efter badet tar man på torra underkläder samt lånebadrock eller handduk beroende på vad man ska göra efteråt.


Är du gravid eller tar medicin?

Behandling i Ir-bastu (och djupa massager) bör undvikas om du:¨

  • har implantat i t ex leder (gäller ej massage)
  • vid hjärtsjukdom
  • vid pågående cancerbehandling
  • vid graviditet, värmen kan ge obehag (massage går bra efter tredje graviditets månaden)
  • vid akut infektion i kroppen