Babymassage

Babymassage

Baby-massageDen kärleksfullaste gåvan till föräldrar och barn..

Anmäl er till nästa kurs i babymassage som startar prel 6 augusti. smsa till 0703 645529

1 timmes Föräldrakurs i Babymassage/Spädbarnsmassage vid 4 tillfällen!

Vi startar vår föräldrakurs i babymassage kontinuerligt med ca 3 månaders mellanrum, så anmäl ert intresse så fort ni kan så vi kan placera er i en grupp som passar just er.

Barnet bör vara mellan 1-12 månader.
Båda föräldrarna är varmt välkomna!

FÖR INFO OM NÄSTA KURSTILLFÄLLE, VÄNLIGEN KONTAKTA OSS:

Anmäl er via sms till 0703 645529.
Eller maila på milstenenspa@hotmail.com

 

Du får en mycket bra kurs i privat regi i härlig spamiljö för endast 125 kr per gång, totalt 500 kr.

Anmäl er nu!!

Spädbarnsmassage

 

Spädbarnsmassage kurs är ett roligt sätt att lära sig att lugna ditt barn, lindra magsmärtor, lära sig att förstå sitt barns icke-verbala språk och mycket, mycket mer. Våra kurser är informella och avslappnande, och tillräckligt små för att säkerställa att du får den personliga uppmärksamhet du behöver. Spädbarnsmassage är enkel, lätt att lära sig och effektiv! Häng med tiotusentals föräldrar och yrkesverksamma i hela världen som har tränat med den internationella föreningen för spädbarnsmassage och uppleva glädjen och nyttan med vad spädbarnsmassage har att erbjuda!

Varför gå en kurs?
Det enklaste sättet att lära sig att massera ditt barn är med hjälp av en IAIM Certified Infant Massage Instructor (CIMI). Denna typ av massage är lättare att förstå när den instruearas av våra erfarna instruktörer.

Vad lär man sig?
Tryck, hastighet, rytm, längden av massage, respekt, anknytning, varför bebisar gråter, spädbarnens kroppsspråk och avslappning är några av de färdigheter och ämnen som du kommer att lära dig!