Massage/ Andullation

Nack- och ryggmassage Malmö

Ett dekorerat massagerum, med en massagebrits, stol, bord med oljor på, och tavlor hängandes på väggen. Rummet är enbart till för massage.

Klassisk  medeldjup massage

Vi mjukar upp muskler med spänningar. För dig som inte tycker om att få för ont när vi trycker, så vi trycker lite försiktigare på knutorna i denna medeldjupa. Det är denna underbara Klassiska massagen du får om du beställer vanlig klassisk massage, eller köper presentkort på rygg- o nackmassage. Vill du ha djupare så säg till när du ringer så bokar vi in dig på en Klassisk djup. Läs längre ner. Vissa terapeuter ta i ganska mycket om man vill det.

 

Vardagar 15 min, 240 kr Lördagar 260 kr

Vardagar 20 min,  320 kr  Lördagar 350 kr

Vardagar 25 min 380 kr Lördagar 400 kr

Vardagar 30 min,  450 kr  Lördagar 480 kr

Vardagar 45 min, 650 kr  Lördagar 670 kr

 

Eventuell avbokning ska ske minst 24 timmar innan på tel 0703645529, sms eller prata in meddelande om vi ej svarar. Gäller samtliga behandlingar.

Vi har även en manlig massör, en av våra bästa massörer, så önskar du komma till honom så säg det vid bokningen, eller om du av t ex religiösa skäl ej kan gå till en manlig måste man säga det direkt vid bokning. Är hos oss endast enstaka dagar i veckan,

Nyhet! Andullationskuren

Andullation är mycket läkande vibrationer kombinerat med infraröd värme som jobbar på cellnivå. Känns mycket avslappnande och skönt att ligga i och är perfekt att ta innan sin klassiska massage.

15 min Andu + klassisk massage 30 min endast 560 kr


Djup Rygg- och nackmassage

Djup massage för dig som har muskelknutor

Utförs mestadels av manliga terapeuter och av vissa kvinnliga.

Vi mjukar upp muskler med spänningar och bearbetar även muskelknutor. Ingår även lite triggerpunktsbehandling. För dig som vill att vi lägger mer fokus och tyngd på muskelknutorna och vill att vi tar i ordentligt. (OBS detta kan kännas rejält på vissa ställen). Vi rekommenderar att du börjar med en klassisk massage först om du ej fått svenska klassisk tidigare och räcker inte det så bokar vi djup nästa gång.

Vardagar 20 min 430 kr Lördagar 450 kr

Vardagar 25 min 520 kr Lördagar 530 kr

Vardagar 30 min 625 kr Lördagar 640 kr

Vardagar 40 min 760 kr Lördagar 790 kr

 


Helkroppsmassage, medeldjup

Klassisk svensk medeldjup massage för hela eller halva kroppen.

Utföres av alla våra terapeuter.

Vardagar 60 min,  770 :- Lördagar 790 :-

Vardagar 1 h 15 min, 960:-    Lördagar 990 :-

Vardagar 1h 25 min  1100 :-  Lördagar 1200 :


Helkroppsmassage Djup

Klassisk svensk djupgående helkroppsmassage med extra djup ryggmassage med behandling av muskeknutor och tryck på triggerpunkter.

Utföres mestadels av våra manliga massörer, men kan bara vissa dagar o tider, Men kvinnlig massör gör dem också i mån av att hon tid. All vår personal utför inte extra djup massage.

Vardagar 60 min,  960 :- Lördagar 990 :-


Spahelkroppsmassage

Avslappningsmassage. En mjuk helkroppsmassage för kropp och själ. Ej djup muskelmassage utan lätt skön avslappningsmassage.

Vardagar 60 min,  690 :-  Lördag 750:-

Kom 2 personer samtidigt 55 min och i samma rum för endast 1350 kr, gäller vardagar.

Lördagar 1400 kr


Duo Klassisk Helkroppsmassage

Kom två i samma rum. En medeldjup helkroppsmassage för trötta muskler.  Vi arbetar på djupet och mjukar upp hela kroppen.

Ni kan få massagen i samma rum, 55 min.

Pris vardagar 1450  kr totalt för båda, gäller vardagar.

Lördagar 1550 kr

Duo djup helkroppsmassage

Kom två i samma rum. En medeldjup helkroppsmassage för trötta muskler.  Vi arbetar på djupet och mjukar upp hela kroppen. OBS det går inte alaltid att få du djup då vi inte är så mpnga som gör de exrea djupa, mest lördagar. Annars kan en ta klassisk och den andre djup,

Ni kan få massagen i samma rum, 55 min.

Pris vardagar 1760  kr totalt för båda, gäller vardagar.

Lördagar 1860 kr

(Dessa går ej att få endast på ryggen, det är halv eller helkropp) Beställ istället 45 min extra djup eller klassisk massage. Vill ni ha olika djup på massagerna, beställ olika massager t ex en spa helkropp och en djup klassisk så säger ni till att ni vill vara i samma rum ändå.


Aromamassage

Aromamassage med eteriska oljor. Lättare form av helkroppsmassage. Avslappningsmassage ej muskelmassage.

Vardagar 60 min, 710 :- Lördag 720 :-
Vardagar 1 h 20 min, 960 :- Lördagar 980 :-


Choklad aromamassage

Aromamassage med chokladolja. Fantastisk avslappnande och välbefinnande. Lättare form av helkroppsmassage. Avslappningsmassage ej muskelmassage.

Vardagar 60 min, 710 :- Lördag 720 :-
Vardagar 1 h 20 min, 960 :- Lördagar 980 :-


Rysk Spikmatta

Bra för ömma muskler och mot stress.
15 min, 100:-


Koppningsmassage

En behandling där kinesiska gummikoppar sugs fast på din rygg vilket ökar blodcirkulationen och hjälper musklerna att slappna av på djupet. Effektiv mot celluliter.
15 min, 310:-


Änglamassage

En healande, taktil helkroppsmassage för kropp och själ. Ca 50 min behandling, resten av tiden drar vi änglakort och tolka budskapet. Även reading om så önskas.
Vardagar 60 min,  710 :- Lördagar 750:-

Extra samtalstid 100 kr per 15 min (om du vill ha mer konsultation och kanske dra fler kort eller reading)


Hotstone massage

En otroligt avslappnande helkroppsmassage med varma stenar och olja. Lätt massage.
60 min, 790 :- Lördagar 830 :-


Hotstone massage kombinerat med klassisk massage, i denna trycker vi lite mer spec på ryggen. Men fortfarande lätt behandling med strykningar med vara stena r varvat med klassisk massage.

En otroligt avslappnande helkroppsmassage med varma stenar och olja.
60 min, 850 :- Lördagar 890:-


Taktil helroppsmassage

Lätt  och helt ljuvlig massage, från topp till tå.  Sätter igång lugn och ro hormonet, bra mot stress. Beröringsmassage Ej muskelmassage. För dig som kanske känner dig extra trött eller tillfälligt stressad och behöver varva ner,

60 min,  690 kr Lördagar 720:-


Andullation

Ej massage utan man ligger på en vibrationsbrits med infra värme. Tysk produkt som används flititgt inom sjukvården i tyskland och som alternativ medicin i Sverige bl a. Mycket läkande vibrationer har det visat sig vara.

15 min vardagar 110 kr

30 min vardagar 220 kr

30 min kombinerat med annan behandling vardagar 190 kr

Köp klippkort det blir mycket billigare så du kan komma ofta. Andullation är mycket, mycket läkande men också avslappnande. Finns studier att läsa om hur välgörande Andu är!

Klippkort med 15 min, 5 gånger vardagar 450 kr eller 10 ggr för 700 kr

Klippkort med 30 min, 5 gånger vardagar 700 kr eller 10 ggr för 1000 kr

 

Hur fungerar andullationsmassagen?

Titta på en film: https://www.youtube.com/watch?v=NXcGIYcd6vY

Andullationsmassagen är en massageterapi  med djupverkande infravärme och vibrationer som ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Det betyder att Andullation inte bara stimulerar huden och musklerna, utan även har en positiv inverkan på de inre organen. Andullationen riktas inte mot ett specifikt organ eller organsystem, utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt. Det lägger grunden för att bevara och återskapa god hälsa.

Det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. HHP Massagesystem är den första certifierade medicinska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme.

HHP Massagesystem har utvecklats i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och massörer. Den senaste vetenskapliga forskningen har införlivats. Säkerhet och tillförlitlighet betyder mycket för oss. ANDUMEDIC® 3 har testats enligt den tyska lagen för medicinska produkter klass 2 A (jfr. 93/42/EWG). Vår licensierade tillverkare METEK GmbH producerar våra produkter i Leinefelde-Worbis, Tyskland.
Hela produktionsprocessen lyder under de högsta kraven och kontrolleras noggrant. Detta garanterar att även de högsta kvalitetsanspråk uppfylls.