Massage/ Andullation

Nack- och ryggmassage Malmö

Ett dekorerat massagerum, med en massagebrits, stol, bord med oljor på, och tavlor hängandes på väggen. Rummet är enbart till för massage.

Klassisk  medeldjup massage

Vi mjukar upp muskler med spänningar. För dig som inte tycker om att få för ont när vi trycker, så vi trycker lite försiktigare på knutorna i denna medeldjupa. Det är denna underbara Klassiska massagen du får om du beställer vanlig klassisk massage, eller köper presentkort på rygg- o nackmassage. Vill du ha djupare så säg till när du ringer så bokar vi in dig på en Klassisk djup. Läs längre ner. Vissa terapeuter ta i ganska mycket om man vill det.

Vardagar 15 min, 240 kr Lördagar 280 kr

Vardagar 20 min,  320 kr  Lördagar 390 kr

Vardagar 25 min 390 kr Lördagar 450 kr

Vardagar 30 min,  470 kr  Lördagar 550 kr

Vardagar 45 min, 680 kr  Lördagar 730 kr

Hos oss har vi alltid välutbildad personal vilket är viktigt. Jag Jasna Johansson som driver Milstenen spa har nu 20 års erfarenhet i mitt yrke som massör, jag är diplomerad, certifierad  och har nu arbetat med detta i 20 år 6 dagar i veckan. Har samlat på mig en hel del erfarenhet under åren.

Eventuell avbokning ska ske minst 24 timmar innan på tel 0703645529 via ett sms. Gäller samtliga behandlingar.

Vi har ibland även manlig massör som vi ibland kan ta in, men det ta längre td att få en tid hos oss om man endast kan tänka sig manlig massör. Obs! Kvinnliga massörer är lika starka och gör djupa massager hos oss, så vill du ha djup massage så är det djup du ska beställa!

Första gången du provar vår klassiksa massage får du 10% rabatt!! Skriv det när du bokar för att få rabatten!

Kika även på fliken som heter Erbjudanden för att se alla erbjudanden vi har just nu!

______________________________________________________________________________

Nyhet! Andullationskuren

Andullation är mycket läkande vibrationer kombinerat med infraröd värme som jobbar på cellnivå. Känns mycket avslappnande och skönt att ligga i och är perfekt att ta innan sin klassiska massage.

15 min Andu + klassisk massage 30 min endast 580 kr Gäller vardagar


Djup Rygg- och nackmassage

Djup massage för dig som har muskelknutor

(Inte hård utan djup, du måste kunna slappna av så vi kan jobba längre in i musklerna och nå knutorna)

Vi mjukar upp muskler med spänningar och bearbetar även muskelknutor. Ingår även lite triggerpunktsbehandling. För dig som vill att vi lägger mer fokus och tyngd på muskelknutorna och vill att vi tar i ordentligt. (OBS detta kan kännas rejält på vissa ställen). Vi rekommenderar att du börjar med en klassisk massage först om du ej fått svenska klassisk tidigare och räcker inte det så bokar vi djup nästa gång.

Första gången du provar vår djupa massage får du 10% rabatt!! Skriv det när du bokar för att få rabatten!

Vardagar 20 min 490 kr Lördagar 560 kr

Vardagar 25 min 540 kr Lördagar 650 kr

Vardagar 30 min 650 kr Lördagar 740 kr

Vardagar 40 min 790 kr Lördagar 850 kr


Helkroppsmassage, medeldjup

Klassisk svensk medeldjup massage för hela eller halva kroppen.

Utföres av alla våra terapeuter.

Vardagar 60 min,  800 :- Lördagar 830 :-

Vardagar 1 h 15 min, 1000:-    Lördagar 1150 :-

Vardagar 1h 25 min  1200 :-  Lördagar 1350 :


Helkroppsmassage Djup

(Inte hård utan djup, du måste kunna slappna av så vi kan jobba längre in i musklerna och nå knutorna)

Klassisk svensk djupgående helkroppsmassage med extra djup ryggmassage med behandling av muskelknutor och tryck på triggerpunkter.

Alla våra massager utföres av välutbildade och erfarna massörer. Våra klassiksa massager är också behandlande och djupa men om de ändå inte räcker så kan man testa den djupa. All vår personal utför dock inte extra djup massage.

Vardagar 60 min,  1000 :- Lördagar 1100 :-


Spahelkroppsmassage/Lätt avslappningsmassage

En mjuk helkroppsmassage för kropp och själ. Inte djup muskelmassage utan lätt skön avslappningsmassage, då vi inte arbetar med muskelknutor alls. För dig som bara vill njuta en stund.

Vardagar 55 min,  750 :-  Lördag 780:-

Duo spahelkroppsmasage: Kom 2 personer samtidigt 50 min och i samma rum för endast 1450 kr, gäller vardagar. (Lätt massage, man kan inte be om djupare i denna)

Lördagar 1520 kr


Duo Klassisk Helkroppsmassage

Kom två i samma rum. En medeldjup helkroppsmassage för trötta muskler.  Vi arbetar på djupet och mjukar upp hela kroppen.

Ni kan få massagen i samma rum, 50 min.

Pris vardagar 1520  kr totalt för båda, gäller vardagar.

Lördagar 1670 kr


Aromamassage

Aromamassage med eteriska oljor. Lättare form av helkroppsmassage. Avslappningsmassage ej muskelmassage.

Vardagar 55 min, 750 :- Lördag 790 :-
Vardagar 1 h 20 min, 980 :- Lördagar 1090 :-


Choklad aromamassage

Aromamassage med chokladolja. Fantastisk avslappnande och välbefinnande. Lättare form av helkroppsmassage. Avslappningsmassage ej muskelmassage.

Vardagar 55 min, 750 :- Lördag 790 :-
Vardagar 1 h 20 min, 980 :- Lördagar 1090 :-


Spikmatta

Bra för ömma muskler och mot stress.
15 min, 100:-


Koppningsmassage

En behandling där kinesiska gummikoppar sugs fast på din rygg vilket ökar blodcirkulationen och hjälper musklerna att slappna av på djupet. Effektiv mot celluliter.
15 min, 490:-


Änglamassage

En helande, taktil helkroppsmassage för kropp och själ. Ca 45-50 min behandling, resten av tiden drar vi änglakort och tolka budskapet.
Vardagar 55 min,  810 :- Endast vardagar

Extra samtalstid / reading med Symbolon-kort 100 kr per 10-15 min

Endast kort o reading separat, 15 min 200 kr vardagar. Lördagar 250 kr


Hotstone massage

En otroligt avslappnande helkroppsmassage med varma stenar och olja. Lätt massage.
55 min, 890 :- Lördagar 990 :-


Hotstone massage kombinerat med klassisk massage, i denna trycker vi lite mer spec på ryggen. Men fortfarande lätt behandling med strykningar med vara stena r varvat med klassisk massage.

En otroligt avslappnande helkroppsmassage med varma stenar och olja.
55 min, 950 :- Lördagar 1050:-


Taktil helkroppsmassage

Lätt  och helt ljuvlig massage, från topp till tå.  Sätter igång lugn och ro hormonet, bra mot stress. Beröringsmassage Ej muskelmassage. För dig som kanske känner dig extra trött eller tillfälligt stressad och behöver varva ner,

60 min,  690 kr Lördagar 790:-


Andullation

Ej massage utan man ligger på en vibrationsbrits med infra värme. Tysk produkt som används flitigt inom sjukvården i Tyskland och som alternativ medicin i Sverige bl a. Mycket läkande vibrationer har det visat sig vara.

15 min vardagar 130 kr

30 min vardagar 250 kr

30 min kombinerat med annan behandling vardagar 210 kr

Köp klippkort det blir mycket billigare så du kan komma ofta. Andullation är mycket, mycket läkande men också avslappnande. Finns studier att läsa om hur välgörande Andu är!

Klippkort med 15 min, 5 gånger vardagar 500 kr eller 10 ggr för 950 kr

Klippkort med 30 min, 5 gånger vardagar 1100 kr eller 10 ggr för 1800 kr

Så här bokar du:

Boka: 1: Maila till oss om det inte är något som gäller samma dag. milstnenespa@hotmail.com

eller 2: skriv ett sms till oss på 0703645529 med vad du önskar boka samt när så kontaktar vi dig.

Oftast svara vi inom ett par timmar. Men kan ta längre tid att få svar. Har du ej fått svar inom 2 dagar smsa oss igen då har vi kanske ej fått ditt mail eller sms (ovanligt).

Hjälp oss genom att undvika ringa för bokningar eftersom vi har ont om just samtalstid. Vi ringer så klart upp dig om det ej går att boka klart via sms eller mail. Tack och varmt välkomna att boka!

Att tänka på när du bokar en tid

Säg till redan vi bokningstillfället om du tar några mediciner, är gravid eller lider av hjärt- kärl sjukdomar. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan.

Har du fått presentkort eller köpt klippkort, ska du tala om detta direkt i första mailet eller smset, samt skriva kod/nummer som står på det. Skriv även om det kommer från oss Milstenen spa & massage eller är via en av våra partners som vi är leverantör av spa-upplevelser för. I första hand maila förfrågan till oss, skriv direkt vilken eller vilka behandlingar du är intresserad av, och vad det står för kur på kortet, samt längd på behandlingen du önskar boka. Te x 30 min klassisk ryggmassage. Vidare behöver vi 2-3 datum samt mellan vilka tider du/ni kan komma. Läs om våra öppettider innan.

Hjärtligt välkommen!

Tänk på att informera oss om du:

  • är gravid
  • har någon infektion eller feber
  • övriga sjukdomstillstånd
  • har munsår

Hur fungerar andullationsmassagen?

Titta på en film: https://www.youtube.com/watch?v=NXcGIYcd6vY

Andullationsmassagen är en massageterapi  med djupverkande infravärme och vibrationer som ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Det betyder att Andullation inte bara stimulerar huden och musklerna, utan även har en positiv inverkan på de inre organen. Andullationen riktas inte mot ett specifikt organ eller organsystem, utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt. Det lägger grunden för att bevara och återskapa god hälsa.

Det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. HHP Massagesystem är den första certifierade medicinska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme.

HHP Massagesystem har utvecklats i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och massörer. Den senaste vetenskapliga forskningen har införlivats. Säkerhet och tillförlitlighet betyder mycket för oss. ANDUMEDIC® 3 har testats enligt den tyska lagen för medicinska produkter klass 2 A (jfr. 93/42/EWG). Vår licensierade tillverkare METEK GmbH producerar våra produkter i Leinefelde-Worbis, Tyskland.
Hela produktionsprocessen lyder under de högsta kraven och kontrolleras noggrant. Detta garanterar att även de högsta kvalitetsanspråk uppfylls.