Spabehandlingar för två

Spabehandlingar för två

I våra spabehandlingar för två får ni alltid massage samtidigt om det finns möjlighet för detta. Men väljer ni med massage som är helkroppsmassage så är det alltid av två terapeuter samtidigt. Alla priser nedan är för två personer om inget annat anges.

I vilken ordning de olika momenten i din/er behandling utförs kan variera beroende på hur vi kan boka in just din behandling i mån av plats i rum och vilken terapeut som ska utföra behandlingen.

Vi kanske kan ta in även en manlig massör, om ni så önskar men måste sägas vid bokningen så kan vi se om vi kan fixa det. Kan ej lova att vi kan ta in någon, men vi gör vårt bästa.

Liten Ostbricka kan beställas till för 60 kr/pers.  En liten ostbricka ingår i de flesta behandlingar för 2. Då ingår det kex och brieost samt ett glas alkoholfri cider.

Är du gravid eller tar mediciner ska du nämna det vid bokning samt läs längst ner på denna sida.

Så här bokar du:

Boka: 1: Maila till oss om det inte är något som gäller samma dag. milstenenspa@hotmail.com.

eller 2: skriv ett sms till oss på 0703645529 med vad du önskar boka samt när så kontaktar vi dig.

Priser för Duo behandlingar är per par så totalt pris för båda. Inte per person!

Badkläder:

Vad gäller badkläder så behöver ni inte ha det hos oss eftersom ni är ensamma i rummet medan ni bastar och badar om i är en eller två personer i rummet. Gäller inte om det är en person eller grupp samt två personer men om nag gör växelvis bad o massage i träbadkaret i Deluxe duo behandlingarna.

Om ni ska använda badkläder, tag egen plastpåse med er. Efter badet tar man på torra underkläder samt lånebadrock eller handduk beroende på vad man ska göra efteråt.

Våra erbjudanden

Du hittar fler erbjudanden under respektive flik på hemsidan.

Sista minuten erbjudande! Skriv sms om du eller ni vill komma samma dag eller dagen efter på valfri behandling och få 10% rabatt på ordinarie pris. Välj bland massager och spabehandlingar på prislistan. Svarar vi inte på smset så har vi inget just då ledigt men hör av oss så fort vi kan ändå sedan. 0703 64 55 29 Varmt Välkomna!
Använd friskvård som du får via ditt arbete!

Har du mer friskvårdsbidrag att använda innan det går ut? Köp klippkort hos oss som du kan använda nästa år så slipper du stressa! Gäller betalning med kort så du får Kvitto direkt hos oss, swish kvitto postat hem till dig eller med Epassi som du kan betala in från din telefon på distans. Vi skriver klippkort och håller det åt dig tills du kommer på din första behandling eller bara kom in och hämta det när det passar dig!

Beställ ett Presentkort!

Köp ett presentkort att ge bort till någon. Smidigt  och snabbt, vi postar det hem till dig eller till personen som ska få det av dig. Smsa oss på 0703645529 så fixar vi det redan idag!

______________________________

Nyhet!!!

Duo paket Topp till Tå 2,5 tim! Lämna vardagsstressen för en stunds njutning hos oss! Helt magiskt!

I detta underbara paket masserar vi er från topp till tå! Duo Helkroppsmassage, Duo Ansiktsbehandling och Duo Änglafötter.

Vi bjuder på lite kex, brieost och vindruvor samt vars ett glas cider och eller te.

Vardagar 3400 kr för er båda två. Ni kan så klart betala far för sig då delar vi summan åt er.

Lördagar 3590 kr

Duo Klassisk Helkroppsmassage

Kom två i samma rum. En medeldjup helkroppsmassage för trötta muskler.  Vi arbetar på djupet och mjukar upp hela kroppen. Ni kan få massagen i samma rum, 50 min. Pris vardagar 1520  kr totalt för båda, gäller vardagar.

Boka till:

Bada ti trä-badkar med din käresta 30 min + relax tid 30 min med ost o kex o cider, Tot 60 min, Endast ni i rummet. 690 kr vardagar Lördagar 790 kr

____________________________________________

För 2 personer

Dubbel ir-kuren för två personer, 2 tim, två timmar för ej själva basta, bada relaxa med ost, kex o cider och får vars en ryggmassage. Läs mer under fliken Spabehandlingar för två! ordinarie pris 1990 kr lör 2190 kr

Nu vardagar 1890 kr Mån – tor Start innan kl 15,00 för detta erbjudande!

eller kanske

Mini Dubbel ir-kuren 75 min

Kom och slappna av en stund med en vän!

Vardagar nu endast 1390 kr gäller måndag- torsdag senast starttid 15,00

15 min infraröd bastu, 25 min  bubbelbad, sedan vår ni vars en 15 min ryggmassag växelvis med relax 15 min med lite ost och kex och cider.

Priserna är för två personer!

Vardagar 1490 kr Nu mån – tor 1290 kr !! Ni kan använda ert friskvårdsbidrag och få kvitto eller  te x om ni har Epassi till större delen av denna behandling!
Lördag 1690 kr, samt fredagar med start efter 15,30

______________________________

Har du sett ett Erbjudandepris måste du säga priset du sett redan vid bokningstillfället för att få det priset. För det kan ändras på sidan och då ser vi inte det längre kanske när ni kommer. 

______________________________

Skönaste och bästa erbjudandet är…

Duo All inclusive för två 4 tim

Populärast just nu Nr 1

Bästa erbjudandet för par!! 

En helt underbar behandling som ger er en känsla av semester!! Detta ingår:

Bastubad 25 min, jacuzzibad/stilla bad 30 min, Helkroppsmassage 55 min, Ansiktsbehandling 55 min, Änglafötter 25 min och Relax 25 min med ost, kex och vars ett glas cider. Ni har både bastun och jacuzzin för er själva.

Naturligtvis får ni kroppsbehandlingarna i samma rum i denna duo-behandling. Priserna per par! Ej 14 feb!

Vardagar mån-tor  4300 kr Nu 4100 kr för båda två tillsammans

Fredagar  4400 kr  Nu 4250 kr

Lördagar 4500 kr  Nu 4390 kr 

Bästa tipset! Denna lördag 2 mars om ni bokar senast dagen innan i mån av tid. Start morgonen på lördagen! Smsa oss så fort du kan för att få det till superpriset 3690 kr, smsa till 0703645529. Gäller betlning med kort eller swish!

Söndagar 4750 kr  Nu 4690 kr

Ordinarie priser: Vardagar mån – tor 4300 kr  Fre 4400 kr  Lör 4500 kr  Sön 4750 kr

__________________________________

Har du sett ett Erbjudandepris måste du säga priset du sett redan vid bokningstillfället för att få det priset. För det kan ändras på sidan och då ser vi inte det längre kanske när ni kommer
________________________________

Ansiktsbehandling 45 min, för en person

Ansiktsbehandling

En skön och rengörande ansiktskur där vi rengör med peeling och ansiktsmask.

Efter följer en härlig ansikts- , dekolletage – och lite nack massage  i lavendelolja. Ansiktspeeling och dagkräm avslutar denna fantastiska kur.

Ingår arm och handmassage. Helt underbar behandling där du under ansiktsmassagen garanterat hamnar i djup avslappning.

Himmelskt skönt och mycket uppfriskande! Vardagar 599 kr
45 min,  Nu endast 520 kr  Gäller vardagar 11,30-15.30

____________________________

De nedsatta sista minuten priserna gäller betalning med kort, samt ej ombokningar!

Badkläder:

Vad gäller badkläder så behöver ni inte ha det hos oss eftersom ni är ensamma i rummet medan ni bastar och badar om ni är en eller två personer i rummet. Gäller inte om det är grupp samt två personer förutom du om vi gör växelvis bad o massage i träbadkaret i Deluxe duo behandlingarna.

Om ni ska använda badkläder, tag egen plastpåse med er att lägga dem i. Efter badet tar man på torra underkläder samt lånebadrock eller handduk beroende på vad man ska göra efteråt.

___________________________________

Så här bokar du:

Boka: 1: Maila till oss i första han om det inte är något som gäller samma dag. milstenenspa@hotmail.com

eller gäller det något samma dag smsa oss. Har du sett ett Erbjudandepris måste du säga priset du sett redan vid bokning för att få det priset. För det kan ändras på sidan och då ser vi inte det längre kanske när ni kommer.

2: skriv ett sms till oss på 0703645529 med vad du önskar boka samt när så kontaktar vi dig.

Oftast svara vi inom ett par timmar. Men kan ta längre tid att få svar. Har du ej fått svar inom 1-2 dagar smsa oss igen då har vi kanske ej fått ditt mail eller sms.

Ordinarie priser hittar ni under respektive flik som Massage, Spabehandlingar, Spabehandlingar för två osv!

Att tänka på när du bokar en tid

Säg till redan vi bokningstillfället om du tar några mediciner, är gravid eller lider av hjärt- kärl sjukdomar. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan.

Har du fått presentkort eller köpt klippkort, ska du tala om detta direkt i första mailet eller smset, samt skriva kod/nummer som står på det. Skriv även om det kommer från oss Milstenen spa & massage eller är via en av våra partners som vi är leverantör av spa-upplevelser för. I första hand maila förfrågan till oss. Skriv direkt vilken eller vilka behandlingar du/ni är intresserade av, och vad det står för kur på kortet, samt längd på behandlingen du önskar boka. Te x 30 min klassisk ryggmassage. Vidare behöver vi 2-3 datum samt mellan vilka tider du/ni kan komma. Läs om våra öppettider innan.

Har du sett ett Erbjudandepris måste du säga priset du sett redan vid bokningstillfället för att få det priset. För det kan ändras på sidan och då ser vi inte det längre kanske när ni kommer.

Hjärtligt välkommen!

_____________________________

PS: Glöm inte använda era Friskvårdspengar., funkar för alla massager samt IR bastu. DS

Hos oss har ni alltid spa-avdelningen för er själva och alltid nytt vatten i baden med snabb-klor!  Personalen kommer endast in vid behandlingstillfällena. Bokar en behandling själv så är det bara du i rummet. Även om du bara ska basta t ex. Varmt välkommen!

_______________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

Vill du se hur det ser ut i vårt spa?

Vi har en film  på fliken Välkommen, så kika på den.

Just nu har vi fina erbjudanden, kika in på fliken Erbjudande och fynda!


Duo All inclusive för två 4 tim

(populärast just nu nr 1) 

En helt underbar behandling som ger er en känsla av semester!!..

IR-bastu 25 min, bubbelbad/el stilla bad 30 min, Helkroppsmassage 55 min, Ansiktsbehandling 55 min, Änglafötter 25 min och Relax 30 min med ost, kex och vars ett glas cider. Ni har både bastun och jacuzzin för er själva.

Naturligtvis får ni kroppsbehandlingarna i samma rum i denna duo-behandling.

Priserna är för två personer!

Vardagar mån – tor 4300 kr

Fre 4400 kr

Lör 4500 kr

Sön 4750 kr

___________________________________________________________________________

Duo Andu All inclusive för två, 4,5 tim

En helt underbar behandling som ger er en känsla av semester och du blir smärtfri!!..

Andullations-vibrationsbehandling 25 min, Änglafötter 25 min, IR-bastu 25 min, bubbelbad/el stilla bad 30 min, Helkroppsmassage 55 min, Ansiktsbehandling 55 min och Relax 30 min med ost, kex och vars ett glas cider. Ni har både bastun och jacuzzin för er själva.
Naturligtvis får ni kroppsbehandlingarna i samma rum i denna duo-behandling. Priserna per par!

Vardagar 4550 kr. Priset är per par! Blir 2275 kr per person
Fre -Lördag 4650 kr


Dubbel Ir-kuren för två 2 tim

(populärast just nu nr 2)

Unna er lyxen att få vara ensamma i en av spa avdelningarna.. Perfekt för kvalitetstid med en vän eller för en romantisk stund för par. Vi bjuder på lite ost, kex o cider. IR-bastu 25 min, bubbelbad/el stilla bad 30 min, ryggmassage 25 min, relax 25 min. Efter badet vilar en av er i skön vilstol medan den andre får ryggmassage. Efter 30 min skiftar ni plats med varandra. Eller så får ni massagen samtidigt om det går. Finns det möjlighet så får ni massagen samtidigt.

Priserna är för två personer!

Vardagar 1990 kr
Lördagar 2190 kr, samt fredagar med start efter 15,30
(Lördagar med sen starttid från 14.30 – 15,50  samt Söndagar 2350 kr)


Duo After work

Ryggmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage, 50 min
Vardagar 1450:-
Lördagar 1590 :-
________________________________________________________________________

Dubbel IR-deluxe 90 min

Helt underbar behandling för två. Hela behandlingen är i ett och samma lite mindre rum, där ni är de enda gästerna.

Medan en av er får massage sitter den andre i bastun en stund o badar i träbadkar efter det. Efter 35 min får ni byta plats så behandlingarna är växelvis. Efter det får ni sitta i badrockar och äta ost o kex o dricka cider.

IR bastu 20 min, stilla bad i träbadkar 15 min och rygg/halvkroppsmassage 30 min växelvis.

Priserna är för två personer!

Vardagar 1890 kr
Lör 2100 kr , samt fredagar med start efter 15,30 

( Sön 2500 kr)


Nyhet Mini Dubbel IR-deluxe 70 min

Helt underbar behandling för två. Hela behandlingen är i ett och samma rum, där ni är de enda gästerna. Medan en av er får massage sitter den andre i bastun en stund o badar i träbadkar efter det.  Sedan är det dax att byta plats. Efter det får ni sitta i badrockar och äta ost o kex o dricka cider.

IR bastu 15 min, dusch några minuter och efter det ett stilla bad i träbadkar 10 min och ryggmassage 25 min växelvis.

Priserna är för två personer!

Vardagar 1590 kr ( priset är för två personer )
Lör 1690 kr , samt fredagar med start efter 15,30

____________________________________________________________________

Mini Dubbel Ir-kuren 75 min

Unna er lyxen att få vara ensamma i en av spa avdelningarna. Perfekt för kvalitetstid med en vän eller för en romantisk stund för par. Vi bjuder på lite ost, kex o cider. IR-bastu 15 min, bubbelbad/el stilla bad 30 min, ryggmassage 15 min, relax 15 min. Efter badet vilar en av er i skön vilstol medan den andre får ryggmassage. Efter 15 min skiftar ni plats med varandra. Eller så får ni massagen samtidigt om det går.

Priserna är för två personer!

Vardagar 1590 kr
Lördag 1690 kr, samt fredagar med start efter 15,30


SPA behandling för hela familjen 90 min

Unna er lyxen att få vara nästan ensamma i hela ena våningen på spaet.
Bastubad i en skön IR-bastu som är mycket behaglig o ej så varm att sitta i 15 min.
bubbelbad/el stilla bad 30 min, ryggmassage 15 min per person, relax 15 min.

Efter badet vilar två av er i sköna vilstolar och äter ost o kex o dricker alkoholfri cider medan de andra får ryggmassage. Efter 15 min skiftar ni plats med varandra. För 3-4 personer.

Gäller vuxna och barn upp till 13 år i samma familj.

Läs mer under fliken barnbehandlingar.


Lyx Duo för två  4,5 tim

En extra lyxig behandling för två…!! IR-bastu 25 min, bubbelbad/el stilla bad 45 min, Helkroppsmassage 70 min, Ansiktsharmoni 45 min, Änglafötter 25 min och Relax 45  min med liten ostbricka och vi bjuder på vars ett glasalkoholfri cider eller vin. Ni har både bastun och jacuzzin för er själva. Naturligtvis får ni kroppsbehandlingarna i samma rum i denna duo-behandling.

Priserna är för två personer!

Vardagar 4550 kr
Lör 4750 kr


Duo Klassisk Helkroppsmassage 55 min

Kom två i samma rum. En djupare helkroppsmassage för trötta muskler.  Vi arbetar på djupet och mjukar upp hela kroppen. Priserna är för två personer du hittar dem under fliken Massage! 

Man kan även boka Duo ryggmassage, bara att säga till vid bokningen att man vill ha 30 min eller 45 min bara ryggmassage i samma rum.

_______________________________________________________________

Ansiktsbehandling för två

Denna behandling går endast att utföra om två terapeuter har tid samtidigt. Ni får vara i samma rum.

Kika på pris under fliken Ansiktsbehandling/Vaxning

Vi använder Ekologiska produkter från Naturativ o nästan alla produkter är även Veganska.


Dubbel Bubbel – Jacuzzibad 60 min

Först badar ni med bubblor 30 minuter. Efter det sätter ni er i vilstolar och kopplar av en stund med alkoholfri cider, ost  och kex. Priserna per par! Endast vardagar 850 kr för båda blir 425 kr per person.


Bastu Dubbel Bubbel 75 min

Spakuren startar med IR bastu 25 min, efter det följer bubbelbad 30 min och sist 15 min relax men alkoholfri cider o ost o kex.

Priserna är för två personer!

Bara vardagar mån-tor 1290 kr


Dubbel Bubbel Relax 90 min

Bubbel-eller stilla bad 30 min, efter badet vilar en av er i skön vilstol medan den andre får ryggmassage. Efter 25 min skiftar ni plats med varandra. Massagerna kan man få samtidigt om det finns tid för det. Vi bjuder på lite ost, kex o cider. Kan bli i stilla träbadkaret om bubbel är upptaget,  supermysigt!

Priserna är för två personer!

Vardagar 1490 kr
Lördagar 1690 kr, samt fredagar med start efter 15,30


Dubbel Bubbel Harmoni 1 tim 45 min

Bubbelbad/el stilla bad 30 min, efter badet får ni vars en halv/helkroppsmassage på 45 min.
Sist relax med ost, kex och vars ett glas alkoholfri cider.

Kan bli i stilla träbadkaret om bubbel är upptaget,  supermysigt!

Priserna är för två personer!

Vardagar 1990 kr
Lördagar 2250 kr, samt fredagar med start efter 15,30


Duo bastu, bad & Helkroppsmassage 2 tim 15 min

Bastubad 25 min, bubbelbad/el stilla bad 30 min, Helkroppsmassage 50 min.

Ingår även relax, tid ca 15 min med liten ostbricka och ett glas alkoholfri cider var. Ni har både bastun och jacuzzin för er själva. Naturligtvis får ni kroppsbehandlingarna i samma rum i denna duo-behandling.

Kan bli i stilla träbadkaret om bubbel är upptaget,  supermysigt!

Priserna är för två personer!

Vardagar 2590 kr
Lördagar 2750 kr, samt fredagar med start efter 15,30


Duo Hälsopaket 4 tim

IR-bastu 25 min (förbränner 600 kalorier), bubbelbad/el stilla bad 45 min, Helkroppsmassage med lite djupare massage om man vill ha det 65 min, Ansiktsbehandling 40 min Änglafötter 25 min och Relax 30 min med frukt o kex och en kopp te. Ni har både bastun och jacuzzin för er själva.

Naturligtvis får ni kroppsbehandlingarna i samma rum i denna duo-behandling.

Priserna är för två personer!

Vardagar 4400 kr
Fre-Lördagar 4700 kr


Duo IR-Helkroppsharmoni  2,5 tim

IR-bastu 25 min, bubbelbad/el stilla bad 30 min, Helkroppsmassage med ansiktsrengöring och ansiktsmassage.

1 h 10 min massage, Relax 15 min med liten ostbricka och ett glas cider var. Ni har både bastun och jacuzzin för er själva. Naturligtvis får ni kroppsbehandlingarna i samma rum i denna duo-behandling. Vi bjuder på lite ost, kex o cider.

Kan bli i stilla träbadkaret om bubbel är upptaget,  supermysigt!

Priserna är för två personer!

Vardagar 2990 kr
Lördagar 3100 kr, samt fredagar med start efter 15,00


Massagekurs för par

Vill ni lära er att ge varandra massage?  Kom på en supermysig kurs/behandling. Ni får en helkroppsmassage utfört av er egen partner tillsammans med en terapeut. På detta viset får ni både en utbildning och massage samtidigt. Massagekursen endast för hemmabruk.

Massage tid ca 55 min per person. Total tid hos oss ca 2 tim .

Helt underbar upplevelse i en härlig atmosfär o doft av aromaoljor.. Förgyll er relation med avslappnande massage.

Priserna är för två personer!

Vardagar 2300 kr
Lör 3200 kr


Bubbelbadet ingår bara om det rummet är ledigt annars kan blir det bli i stilla badet i träbadkaret! Alltid bara ett par i rummet och badet, vi byter vatten efter varje så det tar lite tid att tappa ut och fylla på därav bra om man är flexibla med detta!

Badkläder:

Vad gäller badkläder så behöver ni inte ha det hos oss eftersom ni är ensamma i rummet medan ni bastar och badar om ni är en eller två personer i rummet. Gäller inte om det är grupp samt två personer förutom du om vi gör växelvis bad o massage i träbadkaret i Deluxe duo behandlingarna.

Om ni ska använda badkläder, tag egen plastpåse med er att lägga dem i. Efter badet tar man på torra underkläder samt lånebadrock eller handduk beroende på vad man ska göra efteråt.


Avbokning

Ev avbokning ska ske minst  1 vecka innan när det är behandlingar för mer än 1000 kr.
Vi vill även ha en adress och personnummer på den som bokar behandlingen.


Är du gravid eller tar medicin?

Behandling i Ir-bastu (och djupa massager)bör undvikas om du:

  • har implantat i t ex leder (gäller ej massage)
  • vid hjärtsjukdom
  • vid pågående cancerbehandling
  • vid graviditet, värmen kan ge obehag (massage går bra efter tredje graviditets månaden)
  • vid akut infektion i kroppen