Erbjudande

Våra erbjudanden

Du hittar fler erbjudanden under respektive flik på hemsidan.

Använd friskvård som du får via ditt arbete!

Har du mer friskvårdsbidrag att använda innan det går ut? Köp klippkort hos oss som du kan använda nästa år så slipper du stressa! Gäller betalning med kort så du får Kvitto direkt hos oss, swish kvitto postat hem till dig eller med Epassi som du kan betala in från din telefon på distans. Vi skriver klippkort och håller det åt dig tills du kommer på din första behandling eller bara kom in och hämta det när det passar dig!

Beställ ett Presentkort!

Köp ett presentkort att ge bort till någon. Smidigt  och snabbt, vi postar det hem till dig eller till personen som ska få det av dig. Smsa oss på 0703645529 så fixar vi det redan idag!

______________________________

Duo Klassisk Helkroppsmassage

Kom två i samma rum. En medeldjup helkroppsmassage för trötta muskler.  Vi arbetar på djupet och mjukar upp hela kroppen. Ni kan få massagen i samma rum, 50 min. Pris vardagar 1520  kr totalt för båda, gäller vardagar.

Boka till:

Bada ti trä-badkar med din käresta 30 min + relax tid 30 min med ost o kex o cider, Tot 60 min, Endast ni i rummet. 690 kr vardagar Lördagar 790 kr

För 2 personer

Dubbel ir-kuren för två personer, 2 tim, två timmar för ej själva basta, bada relaxa med ost, kex o cider och får vars en ryggmassage. Läs mer under fliken Spabehandlingar för två! ordinarie pris 1990 kr lör 2190 kr

Nu vardagar 1890 kr Mån – tor Start innan kl 15,00 för detta erbjudande!

eller kanske

Mini Dubbel ir-kuren 75 min

Vardagar nu ebdast 1390 kr gäller måndag- torsdag senast starttid 15,00

Gäller endast betalning med kort eller massage och bastu med friskvård.

Priserna är för två personer!

Vardagar 1490 kr Nu 1390 kr fär båda blir endast 695 kr per person!!
Lördag 1690 kr, samt fredagar med start efter 15,30

______________________________

Har du sett ett Erbjudandepris måste du säga priset du sett redan vid bokningstillfället för att få det priset. För det kan ändras på sidan och då ser vi inte det längre kanske när ni kommer. 

______________________________

Skönaste och bästa erbjudandet är…

Duo All inclusive för två 4 tim

Populärast just nu Nr 1

Bästa erbjudandet för par!! 

En helt underbar behandling som ger er en känsla av semester!! Detta ingår:

Bastubad 25 min, jacuzzibad/stilla bad 30 min, Helkroppsmassage 55 min, Ansiktsbehandling 55 min, Änglafötter 25 min och Relax 25 min med ost, kex och vars ett glas cider. Ni har både bastun och jacuzzin för er själva.

Naturligtvis får ni kroppsbehandlingarna i samma rum i denna duo-behandling. Priserna per par! Ej 14 feb!

Vardagar mån-tor  4300 kr Nu 4100 kr för båda två tillsammans

Fredagar  4400 kr  Nu 4250 kr

Lördagar 4500 kr  Nu 4390 kr 

Bästa tipset! Denna lördag 2 mars om ni bokar senast dagen innan i mån av tid. Start morgonen på lördagen! Smsa oss så fort du kan för att få det till superpriset 3690 kr, smsa till 0703645529. Gäller betlning med kort eller swish!

Söndagar 4750 kr  Nu 4690 kr

Ordinarie priser: Vardagar mån – tor 4300 kr  Fre 4400 kr  Lör 4500 kr  Sön 4750 kr

__________________________________

Har du sett ett Erbjudandepris måste du säga priset du sett redan vid bokningstillfället för att få det priset. För det kan ändras på sidan och då ser vi inte det längre kanske när ni kommer
________________________________

Ansiktsbehandling 45 min, för en person

Ansiktsbehandling

En skön och rengörande ansiktskur där vi rengör med peeling och ansiktsmask.

Efter följer en härlig ansikts- , dekolletage – och lite nack massage  i lavendelolja. Ansiktspeeling och dagkräm avslutar denna fantastiska kur.

Ingår arm och handmassage. Helt underbar behandling där du under ansiktsmassagen garanterat hamnar i djup avslappning.

Himmelskt skönt och mycket uppfriskande! Vardagar 599 kr
45 min,  Nu endast 520 kr  Gäller vardagar 11,30-15.30

____________________________

De nedsatta sista minuten priserna gäller betalning med kort, samt ej ombokningar!

Badkläder:

Vad gäller badkläder så behöver ni inte ha det hos oss eftersom ni är ensamma i rummet medan ni bastar och badar om ni är en eller två personer i rummet. Gäller inte om det är grupp samt två personer förutom du om vi gör växelvis bad o massage i träbadkaret i Deluxe duo behandlingarna.

Om ni ska använda badkläder, tag egen plastpåse med er att lägga dem i. Efter badet tar man på torra underkläder samt lånebadrock eller handduk beroende på vad man ska göra efteråt.

___________________________________

Så här bokar du:

Boka: 1: Maila till oss i första han om det inte är något som gäller samma dag. milstenenspa@hotmail.com

eller gäller det något samma dag smsa oss. Har du sett ett Erbjudandepris måste du säga priset du sett redan vid bokning för att få det priset. För det kan ändras på sidan och då ser vi inte det längre kanske när ni kommer.

2: skriv ett sms till oss på 0703645529 med vad du önskar boka samt när så kontaktar vi dig.

Oftast svara vi inom ett par timmar. Men kan ta längre tid att få svar. Har du ej fått svar inom 1-2 dagar smsa oss igen då har vi kanske ej fått ditt mail eller sms.

Ordinarie priser hittar ni under respektive flik som Massage, Spabehandlingar, Spabehandlingar för två osv!

Att tänka på när du bokar en tid

Säg till redan vi bokningstillfället om du tar några mediciner, är gravid eller lider av hjärt- kärl sjukdomar. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan.

Har du fått presentkort eller köpt klippkort, ska du tala om detta direkt i första mailet eller smset, samt skriva kod/nummer som står på det. Skriv även om det kommer från oss Milstenen spa & massage eller är via en av våra partners som vi är leverantör av spa-upplevelser för. I första hand maila förfrågan till oss. Skriv direkt vilken eller vilka behandlingar du/ni är intresserade av, och vad det står för kur på kortet, samt längd på behandlingen du önskar boka. Te x 30 min klassisk ryggmassage. Vidare behöver vi 2-3 datum samt mellan vilka tider du/ni kan komma. Läs om våra öppettider innan.

Har du sett ett Erbjudandepris måste du säga priset du sett redan vid bokningstillfället för att få det priset. För det kan ändras på sidan och då ser vi inte det längre kanske när ni kommer.

Hjärtligt välkommen!

_____________________________

Hos oss har ni alltid spa-avdelningen för er själva och alltid nytt vatten i baden med snabb-klor!  Personalen kommer endast in vid behandlingstillfällena. Bokar en behandling själv så är det bara du i rummet. Även om du bara ska basta t ex. Varmt välkommen!

_______________________________________________________________