Gravidmassage

Gravid på spa

Unna dig en skön behandling! Det borde alla blivande mammor göra med jämna mellanrum!
Du kan i princip göra alla behandlingar vi har på menyn som är för icke gravida med!

Priserna är de samma som för behandlingar för icke gravida.

Gravidmassage:

Nu har vi även Me & Mini gravidmassage som är speciellt framtagen för gravida. Denna är taktil massage, lätt massage och du ligger på sidan på gravidkudde. Skönt och mycket avslappnande.

Känner du av foglossning så brukar sätesmassagen göra smärtan mycket lindrigare. Vi masserar alltid sätet i gravidmassage både i rygg massage 30-45 min samt i helkroppsmassagen,

Vill du ha lite mer kraftfull massage ska du välja klassisk svenska massage finns i medeldjup eller djup, går jättebra att ta även som gravid. Hjälper mycket bra mot muskelspänningar i t ex rygg, nacke, ländrygg och höfter. I den klassiska varianten ligger du i en brits med fördjupning för magen. Jätteskönt och välgörande. Se priser längst ner eller på ord priser i prislistan.

Så har du passerat 3:e månaden är det bara till att boka in sig o njuta!

Vill du komma med din partner som säkert också behöver en liten avslappnande stund så kan ni få avnjuta massagerna i samma rum om så önskas.

Vi har speciella gravid-massagebänkar med hål för magen om man önskar ligga på sådan.

Certifierad gravidmassage

GRAVIDKONCEPT:

Me & Mini gravidmassage är en helkroppsmassage helt anpassad för den gravida kroppen.

Tid 55 min Pris 750 kr vardagar
lördagar 780 kr

Me & Mini gravidmassage lindrar smärta och minskar spänningar. Återfuktar med effektiva oljor som ger huden bästa förutsättningar för att anpassa sig under graviditetens förlopp. Massagen är väldigt avslappnande och en bra förberedelse inför förlossningen.

Känn dig trygg – Välj en certifierad Me & Mini gravidmassör

Vår tanke när vi skapade vår unika gravidserie, var för att ge kvinnan en säker, behaglig och förberedande behandling med produkter som är speciellt framtagna för hudens behov under och efter kvinnans graviditet.

  • Att motverka bristningar
  • Att motverka pigmentering som oftast bruka uppstå i slutet av graviditeten
  • Att hålla huden mjuk och elastisk
  • Att bibehålla fukten
  • Att motverka torrhet och kliande hud
  • Att dämpa krypningar

 

FÖRDELAR:

• Ökar hudens elasticitet

• Lugnar irriterad och stressad hud

• Släpper fysisk spänning, obehag i ryggen och skuldror

• Verkar smärtlindrande och ökar välbefinnandet

Fakta
I Indien och Japan, betraktas massage som en viktig del utav barnmorskans arbete. Gravida kvinnor får traditionellt regelbunden massage från och med andra trimesten i graviditeten (från v. 13) och sedan 40 dagar efter födelsen rekommenderas nyblivna mammor och deras barn daglig massage för att hjälpa dem att återhämta sig efter den fysiska och känslomässiga påfrestningen av förlossning.

Eller lite djupare mer behandlande massage, den mest populära massagen:

 

Helkroppsmassage, medeldjup klassisk för gravida

Klassisk svensk medeldjup massage för hela eller halva kroppen. I denna ligger du med magen i en fördjupning som anpassas efter magen, jätteskönt säger de flesta att få ligga på mage igen.

Utföres av alla våra terapeuter.

55 min, 750 :- Lördagar 780 :-
1 tim 20 min, 960:- Lördagar 980 :-

 

Rygg- och nackmassage för gravida

Ett dekorerat massagerum, med en massagebrits, stol, bord med oljor på, och tavlor hängandes på väggen. Rummet är enbart till för massage.

Klassisk  medeldjup massage

Vi mjukar upp muskler med spänningar. För dig som inte tycker om att få för ont när vi trycker, så vi trycker lite försiktigare på knutorna i denna medeldjupa. Det är denna underbara Klassiska massagen du får om du beställer vanlig klassisk massage, eller köper presentkort på rygg- o nackmassage. Vill du ha djupare så säg till när du ringer så bokar vi in dig på en Klassisk djup. Läs längre ner.

20 min,  300 kr  Lördagar 350 kr

30 min,  440 kr  Lördagar 450 kr

45 min, 590 kr  Lördagar 600 kr

 


Halvdag på spa för gravida

Denna optimala behandling för den som vill ha det lilla extra. i denna sköna behandling pysslar vi om dig en halv dag och ser till att du mår som en prinsessa.

30 min bad, 60 min klassisk helkroppsmassage med dyna med hål för magen, 30 min änglafötter, relax med kex o te 15 min samt en skön 45 min ansiktsbehandling utan portömning.

3 tim

Vardagar 1790 kr Lör 1890 kr

Obs att ordningen kan variera på de olika delarna beroende på hur vi kan boka in det.


Den kärleksfullaste gåvan till föräldrar och barn..

Spädbarnsmassage

Vi startar föräldrakurs i spädbarnsmassage kontinuerligt med ca 3 månaders mellanrum, så anmäl ert intresse så fort ni kan så vi kan planera i er i en grupp som passar just er.

Ord pris 500 kr för 4 gånger. och det är inte mycket med tanke på att ni får en kurs i privat regi med bästa förutsättningarna att ta till sig utbildningen i mysig miljö och certifierad lärare.

Båda föräldrarna är varmt välkomna!

Barnet bör vara mellan 1-9 månader i denna grupp.

Man ska komma en gång i veckan ca 50 min – 1 tim.


 


Babymassage

Kolla även in vår kurs i babymassage här, du/ni kan gå efter er älskvärda är född:

Babymassage
Redigera